Το νέο τραγούδι του Axwell που ήταν για έξι χρόνια στη παραγωγή

Ο Axwell απλά κυκλοφόρησε μια τεράστια συνεργία. Ένα μεγάλο ένα τεράστιο big room/progressive house έτοιμο να μαγέψει τ’ αυτιά σας.

Μετά από 6 χρόνια o Axwell μοιράστηκε το υπέροχο remixed single που είναι πραγματικά ο ορισμός ενός στιγμιαίου classic. Το τραγούδι έφτασε για πρώτη φορά στον Axwell ως ένα ανεπιθύμητο demo στην εταιρία του Axtone το 2010. Το αγάπησε και το έκανε ντεμπούτο στο πέρασμα των Swedish House Mafia από το Essential Selection του Pete Tong στο BBC Radio 1 τον Μάιο 2011. Οι fans το αγάπησαν, αλλά τα επόμενα πέντε χρόνια είδαν το τραγούδι να μην κυκλοφορεί. Έγιναν πολλοί επανασχεδιασμοί, με τους Axwell και Pauls Paris να είναι σε στενή επαφή. Έπρεπε να βρουν έναν τρόπο να ενισχύσουν τη μελωδία στο τελικό όραμα του Axwell, και βεβαίως, για μισή δεκαετία, τα οράματα αλλάζουν.

Τελικά το βρήκαν και το “Make Your Mind Up” Axwell & NEW_ID remode αναβιώνει το παλιότερο κομμάτι σε κάτι εντελώς νέο. Το τραγούδι πηγαίνει βαθιά στους γευστικούς house ήχους του αγαπημένου παραγωγού της house, που χαρακτηρίζει την παραδοσιακή πρόοδο με τη σύγχρονη αίσθηση και το διαισθητικό beat.

Το “Make Your Mind Up” είναι τόσο εθιστικό που θα το ακούτε στο repeat πολλες φορες!!!

SHARE:
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com