«Το χρειαζόμασταν», λέει ο Liam Payne για τη διάλυση των One Direction

Η διάλυση των One Direction βοήθησε τον Liam Payne στα προβλήματα που αντιμετώπιζε. Πλέον είναι καλύτερα ψυχικά.

Ο Liam Payne πάλευε μυστικά με εσωτερικούς «δαίμονες» την εποχή που οι One Direction βρίσκονταν στο αποκορύφωμα της επιτυχίας τους.

Ο Βρετανός τραγουδιστής μίλησε στη «The Sun» και για πρώτη φορά ανοίχθηκε για τη δοκιμασία του, σε μία συναισθηματική συνέντευξη. Επίσης, αποκαλύπτει ότι τα προβλήματά του ήταν τόσο σοβαρά, που δε θα έπρεπε να του επιτραπεί ξανά να περιοδεύσει.

«Δε θα έπρεπε να είμαι σε θέση να κάνω τόσες συναυλίες, όπως κάναμε, για να είμαι ειλικρινής γι’ αυτό, για να είναι σκληρά ειλικρινής», δήλωσε.

«Να βγαίνω έξω και να φοράω αυτό το χαρούμενο χαμόγελο στο πρόσωπό μου και να τραγουδώ τα τραγούδια, ειλικρινά, μερικές φορές ήταν σαν να βάζω ένα από αυτά τα κουστούμια, να βγαίνω εκεί και, κάτω από το κοστούμι, οι άνθρωποι να μη βλέπουν τι πραγματικά συμβαίνει», περιέγραψε.
Η κατάσταση χειροτέρευσε τον Οκτώβριο του 2015, όταν οι One Direction ακύρωσαν μία συναυλία στο Μπέλφαστ της Βορείου Ιρλανδίας, επειδή ο Liam Payne ήταν «άρρωστος».

Εκείνη την περίοδο μόλις είχε χωρίσει από τη Sophie Smith και προσπαθούσε να το ξεπεράσει, όπως ομολόγησε. «Το άφησα να με πάρει από κάτω εκείνη την ημέρα. Δεν ήμουν ψυχικά καλά», θυμήθηκε για την εμφάνιση που δεν έγινε.

«Δυστυχώς περνούσα μια δύσκολη στιγμή και το άφησα να με επηρεάσει λίγο παραπάνω. Αυτό ήταν. Όσα περισσότερα κάναμε, δε νομίζω ότι σταματήσαμε και γιορτάσαμε αρκετά πόσο καλά ήταν τα πράγματα. Νομίζω ότι αυτό αντιμετωπίσαμε επιτυχώς στο τέλος», σχολίασε ο Liam Payne. «Ω, μόλις κερδίσατε τρία EMAs, αλλά πρέπει να μπείτε στο αεροπλάνο και να πάτε στο επόμενο μέρος», πρόσθεσε για το επιβαρυμένο πρόγραμμα που είχαν.

Από την ημέρα που ο Liam Payne ξεκίνησε καριέρα ως σόλο τραγουδιστής και κυκλοφόρησε νέα τραγούδια, ένιωσε πολύ καλύτερα. «Παρόλο που ξέρω ότι fans δεν το ήθελαν τρελά… το χρειαζόμασταν», είπε για τη διάλυση του δημοφιλούς boy band.

SHARE:

Σχετικά

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com