Στο single συμμετέχει ο Αμερικανός superstar Ty Dolla $ign και ο ανερχόμενος Βρετανός Shotty Horroh.

Στο single συμμετέχει ο Αμερικανός superstar Ty Dolla $ign και ο ανερχόμενος Βρετανός Shotty Horroh.

Το πιάνο και τα beats του single παραπέμπουν σε retro hip hop ήχους και το τραγούδι μιλάει για την επιβίωση και την αποδοχή ότι μερικές μέρες “it’s okay not to be okay”, γιατί σημασία έχει τι έρχεται μετά.

Ο James Arthur δήλωσε: «To Treehouse είναι ένα τραγούδι για την εσωτερική άφεση – να βρίσκεις το safe place σου, ένα “άσυλο” που εκεί θα μπορείς να ξεφύγεις από τα προβλήματά σου. Το συναίσθημα είναι ότι “it’s okay not to be okay”, απλά ηρέμησε και πήγαινε στο happy place σου.

Στο track συμμετέχουν 2 εξαιρετικοί καλλιτέχνες ο Shotty Horroh και ο Ty Dolla $ign και ο καθένας μιλάει για το τι σημαίνει το Treehouse γι’ αυτούς. Θέλω να ενθαρρύνω του ανθρώπους να βρουν ένα άσυλο, που να μπορούν να κάτσουν και να ηρεμήσουν. Ο στίχος “I don’t know why you don’t ask for help” θα μπορούσε να απευθύνεται μόνο σε μένα, αλλά όλοι νιώθουν καμία φορά πως η ζωή γίνεται φορτική. Αυτό το μήνυμα θέλω να μοιραστώ.

Δεν είναι απλά ένα προσωπικό τραγούδι. Είναι ένα τραγούδι χωρίς αποκλεισμούς που αναφέρεται σε όλους».

Ο James θα κυκλοφορήσει το τρίτο του album “YOU” στις 18 Οκτωβρίου και θα συμπεριλαμβάνει τα hit singles “Naked”, “Falling Like The Stars” και “Empty Space” μαζί με καινούρια τραγούδια και συμμετοχές από καλλιτέχνες όπως ο Travis Baker (Blink 182) και ο Adam Lazzara από τους “Taking Back Sunday”.

Το pre-order του album έχει ξεκινήσει!

Ο δίσκος με τα 15 τραγούδια βρίσκει τον global star στην πιο δυνατή και πιο υποσχόμενη φάση της καριέρας του με δυνατούς στίχους, μία πληθώρα συνδυασμών μουσικών στυλ και τα χαρακτηριστικά φωνητικά του James Arthur που έχει πολλά να βγάλει από μέσα του.

SHARE:

Σχετικά

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com