Οι Supersan πέρασαν στην επόμενη φάση των επιλογών του Europavox. Το tropical dj δίδυμο κυκλοφόρησε το ολοκαίνουριο single “Lo Que No Digo”

Congratulations to “SUPERSAN”!

Οι Supersan πέρασαν στην επόμενη φάση των επιλογών του Europavox. Το tropical dj δίδυμο κυκλοφόρησε στις αρχές Σεπτεμβρίου το ολοκαίνουριο single “Lo Que No Digo” από τη Feelgood Records. Ένα τραγούδι που έχει αρχίσει να αγαπιέται από τα εγχώρια ραδιόφωνα για τον ιδιαίτερα Groovy – Latin ήχο του.
Το Αθηναϊκό δίδυμο κατέκτησε τη 2η θέση ανάμεσα σε 8 ανερχόμενα Ευρωπαϊκά group όπως τα ψήφισε το κοινό του Europavox.

Η μουσική των SUPERSAN, επιστρέφει ακριβώς ένα χρόνο μετά τη συμμετοχή του στη συλλογή “Going Back To Cali” του θρυλικού dj Cut Chemist (των Jurassic 5), με ένα νέο ξεσηκωτικό single που φέρει τον ισπανόφωνο τίτλο “Lo Que No Digo”.

Το dj duo που με τις παραγωγές του έχει τρυπώσει εδώ και τρία χρόνια σε όλα τα freestyle dj sets της Ευρώπης και είναι από τα μυστικά όπλα του εγχώριου djing, επιστρατεύει για δεύτερη φορά -μετά το ντεμπούτο album τους- τη φωνή και τους στίχους του Μεξικανού τραγουδοποιού Boogat και μαζί συνθέτουν το νέο διεθνές «feelgood tropical hit».

To anime video της Akrivi Kiriazi και του Sigma Gamma συμπληρώνει το παζλ και προετοιμάζει κατάλληλα το έδαφος για το λανσάρισμα ενός από τα πιο ελπιδοφόρα και ανερχόμενα world music projects που έχει να επιδείξει η χώρα μας.

SHARE:

Σχετικά

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com