Οι Havana συνεργάζονται για τρίτη φορά με τον Yaar για την κυκλοφορία του “Broken Heart”.

Αφού κατάφεραν να κατακτήσουν το κοινό της Πολωνίας, του Ισραήλ, της Βουλγαρίας, της Ελλάδας και της Ρωσίας με το τραγούδι “Big Love”, οι Havana συνεργάζονται για τρίτη φορά με τον Yaar για την κυκλοφορία του “Broken Heart”.

Το ολοκαίνουριο track δεν είναι ένα απλό τραγούδι αγάπης, αλλά μία ιστορία μίας καρδιάς που αγαπάει τόσο πολύ που ξεκινάει να σπάει.

“Αυτό το τραγούδι είναι γι’ αυτούς που ακόμα αγαπάνε κάποιον ακόμα και αν αυτός ή αυτή πρόδωσε την εμπιστοσύνη τους. Όταν υποφέρουμε προσπαθούμε να καταλάβουμε γιατί έχουμε μία σπασμένη καρδιά και αυτό το «γιατί» προκαλεί μία εμμονή που μπορεί να μην κάνει σωστή την κρίση μας. Το ‘Broken Heart’ φέρνει αντιμέτωπο αυτόν που προδόθηκε με αυτόν που τον πρόδωσε”, δήλωσαν οι Havana.

To track γράφτηκε από τον Sorin Seniuc, τον Vanotek, τον Alexandra Tirtirau και τον Petrica Lefter. Η παραγωγή έγινε από τους Vanotek και Sorin Seniuc, ενώ το βίντεο σκηνοθετήθηκε από τον Bogdan Daragiu.

Με πάνω από 72 εκατομμύρια views στο YouTube, το hit “Vita Bella” έχει κερδίσει πολλές καρδιές σε Ρουμανία, Γαλλία, Βέλγιο, Λουξεμβούργο, Ολλανδία, Ρωσία, Ελλάδα και Βουλγαρία. Το “Que Sera, Sera”, το δεύτερο single των Havana γράφτηκε από τον Vanotek και τον Sorin Seniuc, δύο από τα μέλη του project. To 2016, οι Havana συνεργάστηκαν με την Alexandra Stan και παρουσίασαν το “Ecoute”, ένα hit track που έχει συγκεντρώσει σχεδόν 100 εκατομμύρια views στο YouTube.

To 2017, o φιναλίστ του X Factor, Raul Eregep εντάχθηκεστους Havana και κυκλοφόρησαν το “Mon Amour”, το πρώτο single μετο νέο σχήμα. Ακολούθησε, η συνεργασία τους με την Ioana Ignat στο“Vivere” και το παγκόσμιο hit “I Lost You”, που έφτασε στην 33η θέση του Global Shazam καθώς και στην κορυφή των charts στην Ρωσία, στην Τουρκία, στην Ελλάδα, στο Ισραήλ και στην Ουκρανία. Πριν 4 μήνες οι Havana κυκλοφόρησαν με τον Yaar και την Kaiia, το “Big Love”.

SHARE:

Σχετικά

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com