Οι BTS δεν χρειάστηκαν παρά μόνο λίγες ώρες για να δημιουργηθεί το απόλυτο παγκόσμιο viral με το νέο τους video clip στο τραγούδι “Boy With Luv” στη νέα τους συνεργασία με τη Halsey, ενώ παράλληλα κυκλοφορεί το νέο τους άλμπουμ “Map of the Soul: Persona”.

Οι BTS όπως ήταν αναμενόμενο σπάνε το ένα ρεκόρ μετά το άλλο ρίχνοντας το internet και βάζοντας φωτιά σε όλες τις digital τάσεις…

Δεν χρειάστηκαν παρά μόνο λίγες ώρες για να δημιουργηθεί το απόλυτο παγκόσμιο viral με το νέο τους video clip στο τραγούδι “Boy With Luv” στη νέα τους συνεργασία με τη Halsey, ενώ παράλληλα κυκλοφορεί το νέο τους άλμπουμ “Map of the Soul: Persona”.

Το πιο διάσημο K-pop συγκρότημα αποτελεί εδώ και χρόνια ένα φαινόμενο με παγκόσμιες διαστάσεις, έχοντας αποκτήσει εκατομμύρια φανατικούς θαυμαστές και followers που εκδηλώνονται πιο φανατικά από ό,τι έχει υπάρξει στην ιστορία των social media.

Το “Map of the Soul: Persona” χαρίζει ακόμα μία πρωτιά στο boy band που είναι επιπλέον το μοναδικό συγκρότημα που έχει κερδίσει για δύο συνεχόμενες χρονιές (2017, 2018) το βραβείο “Top Social Artist” στα Billboard Music Awards. Το γκρουπ είναι υποψήφιο στην ίδια κατηγορία και για τη φετινή χρονιά, δίνοντάς του τη δυνατότητα να επαναλάβει το ανεπανάληπτο επίτευγμά του.

Το πρώτο επίσημο single από το EP είναι η σύμπραξη των BTS με τη Halsey στο “Boy With Luv” που αποτελεί ένα funk pop anthem για την ευτυχία και την αγάπη.

Το τραγούδι συνοδεύεται από ένα εντυπωσιακό video clip σε σκηνοθεσία YongSeok Choi.

SHARE:

Σχετικά

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com