Ο βραβευμένος με Latin Grammy, Pedro Capo παρουσιάζει το πολυ-αναμενόμενο νέο single του και music video με τίτλο “Buena Suerte”.

Μετά την τεράστια επιτυχία που γνώρισε με το global smash hit “Calma (Remix)”, ο βραβευμένος με Latin Grammy, Pedro Capo παρουσιάζει το πολυ-αναμενόμενο νέο single του και music video με τίτλο “Buena Suerte”.

Για το νέο track, ο καλλιτέχνης συνεργάστηκε με τους παραγωγούς Gabriel Edgar Gonzalez και George Noriega, με τους οποίους είχε δουλέψει και για το “Calma”, που του χάρισε το Latin Grammy για το τραγούδι της χρονιάς το 2019.

«Για εμένα το “Buena Suerte” είναι μία μαγική στιγμή. Μαζί με τους συνεργάτες μου Rec808 και Alex Palmer παρουσιάζουμε ένα τραγούδι που εκπροσωπεί το συναίσθημα του να βρίσκεις, τον έρωτα της ζωής σου. Ένα τραγούδι που μιλάει για την έλξη και την αναπόφευκτη ένωση δύο ανθρώπων που είναι φτιαγμένοι ο ένας για τον άλλο», δήλωσε ο Pedro Capo για την νέα κυκλοφορία.

Το βίντεο γυρίστηκε στο Los Angeles και είναι σε σκηνοθεσία του καταξιωμένου Mike Ho, που έχει συνεργαστεί με την Cardi B, την Jennifer Lopez, την Nicki Minaj, τον Maluma, την Karol G και άλλους.

O Pedro Capo γνώρισε παγκόσμια επιτυχία με το single “Calma (Remix) feat. Farruko”, το οποίο έχει γίνει διαμαντένιο στην Αμερική, το Μεξικό και το Περού και πολυπλατινένιο στην Λατινική Αμερική και την Ευρώπη. Το τραγούδι χάρισε στον Capo, δυο Latin Grammy στις κατηγορίες “Song of The Year” και “Best Fusion/Urban Performance”.

O καλλιτέχνης, που ξεκίνησε δυνατά την δεκαετία με 6 υποψηφιότητες στα Billboard Latin Music Awards 2020, ετοιμάζεται να εμφανιστεί ως κριτής στο LXI Vina del Mar International Festival of Song στην Χιλή καθώς και να τραγουδήσει στα Annual Premio Nuestro Awards στις 20 Φεβρουαρίου στο Miami, όπου είναι και υποψήφιος.

SHARE:

Σχετικά

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com