Ο Steve Aoki και η Lauren Jauregui των Fifth Harmony συναντιούνται στο «All Night»

Η συνεργασία του Steve Aoki με τη Lauren Jauregui άργησε, αλλά αποζημιώνει για την πολύμηνη αναμονή.

Ο διάσημος DJ και μουσικός παραγωγός Steve Aoki εμπιστεύεται τη Lauren Jauregui των Fifth Harmony στο νέο single «All Night».

Ήταν αρχές του 2017 όταν πληροφορηθήκαμε για τη συνεργασία που βρισκόταν στα σκαριά και φτάσαμε μία ανάσα πριν το τέλος του έτους για την ακούσουμε για πρώτη φορά, ύστερα από εννέα ολόκληρους μήνες.

Ο Steve Aoki είχε σχολιάσει ότι το τραγούδι «θα είναι κάτι που ο κόσμος δε θα περιμένει» και είχε εκθειάσει τη Lauren Jauregui: «Είναι μία από τις αγαπημένες μου τραγουδίστριες, γι’ αυτό είναι πραγματικά συναρπαστικό να δουλέψω μαζί της, επειδή αγαπώ τις ιδέες της και είμαστε στην ίδια σελίδα για τόσα πολλά, διαφορετικά πράγματα», είχε πει και είχε ειδοποιήσει να περιμένουμε το «αναπάντεχο».

Οι Fifth Harmony συνεχίζουν ενωμένες, όμως τα κορίτσια της τετράδας εξερευνούν τις δυνάμεις τους, επιχειρώντας διάφορες συνεργασίες.

Σε αυτό το μοτίβο, η Lauren Jauregui έκανε ντεμπούτο με το «Back To Me» των Marian Hill, ένωσε δυνάμεις με τη Halsey στο «Strangers» και πρόσφατα με τον Ty Dolla $ign στο «In Your Phone», για να προσθέσει στον κατάλογο το «All Night» του μετρ της ηλεκτρονικής μουσικής, Steve Aoki.

Η βαθιά φωνή της 21χρονης τραγουδίστριας ξεχωρίζει και δένει απόλυτα με τον EDM ήχο του τραγουδιού.
Δείτε το video clip εδω:

 

 

SHARE:

Σχετικά

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com