Ο Shawn Mendes σημειώνει ρεκόρ στα ραδιόφωνα

Το σημάδι του αφήνει ο Shawn Shawn στα 56 χρόνια ιστορίας του ραδιοφωνικού chart και κατακτά μία ιστορική πρωτιά.

Ο Shawn Mendes σημειώνει ένα ορόσημο στην καριέρα του.

Το τελευταίο single του Καναδού τραγουδιστή – τραγουδοποιού με τίτλο «There’s Nothing Holdin’ Me Back» έχει γίνει το τραγούδι με τις περισσότερες μεταδόσεις στους ραδιοφωνικούς σταθμούς των Ηνωμένων Πολιτειών που συγκαταλέγονται στην κατηγορία «Adult Contemporary».

Το συμβάν στοιχειοθετεί παράλληλα ένα ιστορικό ρεκόρ για τον 19χρονο τραγουδιστή.

Είναι ο μοναδικός καλλιτέχνης από τη δημιουργία του chart το 1961 και έπειτα που κατορθώνει να κατακτήσει την πρώτη θέση στα ραδιόφωνα αυτής της κατηγορίας με τρία διαφορετικά τραγούδια πρι συμπληρώσει την ηλικία των 20 ετών.

Εκτός από το «There’s Nothing Holdin’ Me Back» από το δεύτερο άλμπουμ του με τίτλο «Illuminate» (2016), στην κορυφή βρέθηκε επιπλέον το «Stitches» από τον παρθενικό δίσκο του «Handwritten» (2015) και το «Treat You Better» επίσης από το «Illuminate».

Οι «Adult Contemporary» ραδιοφωνικοί σταθμοί της Βόρειας Αμερικής λαμβάνουν υπόψη την επίδοση των τραγουδιών κατά διάρκεια κάθε εβδομάδας σε μία ομάδα που αποτελείται συνολικά από 84 συχνότητες. Το αντίστοιχο chart είναι ενδεικτικό της δημοτικότητας των τραγουδιών στο ενήλικο ακροατήριο.

Μετά την κυκλοφορία της ζωντανής ηχογράφησης από τη συναυλία του «MTV Unplugged», ο Shawn Mendes φέρεται να ετοιμάζει τα επόμενα τραγούδια του.

SHARE:
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com