Ο Pink Noisy επιστρέφει με ένα groovy club anthem !!!

Ο Pink Noisy επιστρέφει με ένα groovy club anthem, αναβιώνοντας την Garage House των τέλη 90s χρησιμοποιώντας ένα από τα πιο χαρακτηριστικά tracks εκείνης της εποχής, με μιά τελείως δική του παραγωγική προσέγγιση.

Με το άρωμα των πρωινών στην Ibiza και το κοσμοπολίτικο house ύφος που κυριαρχεί στα club της Μυκόνου ο Pink Noisy μεταφέρει τους ήχους της αυγής από το Orlando στην Ευρωπαϊκή club κουλτούρα. Στα φωνητικά ο Barrice.

Ο γνωστός Έλληνας παραγωγός, συνθέτης & DJ με πολλές επιτυχίες (“California”, “Mestral”, “Tango To Evora” , “Litanie Des Saints”, “Come Alive”, κ.α ) , διεθνείς συνεργασίες (Anduze, DJ Ravin, Radio Killer, Andreea Banica, Serdar Ayyildiz, Dj Nil) και ελληνικές , με τραγούδια που κυκλοφόρησαν από κορυφαία dance labels ( Ultra, Cat, Toco, D:Vision, George V, Cat Music, Dance Paradise κ.α) του κόσμου.

Το πιο πρόσφατο “California” μαζί με τον Anduze(η φωνή του Parov Stelar) φιγούραρε σε αρκετές αξιόλογες house λίστες, ενώ με το περσινό του single “Ani Kuni” βρέθηκε στα δημοφιλέστερα τραγούδια των ραδιοφώνων στη Ρωσία, στο Viral 50 του Spotify στη Τουρκία, είχε 200.000 streams στη Ρουμανία και πάνω από 250.000 στα streaming services(Spotify, Apple Music,…) ενώ συμμετείχε στη πρόσφατη συλλογή «Buddha Bar – Monte Carlo», από το φημισμένο γαλλικό club

SHARE:

Σχετικά

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com