Ο J Balvin «χτυπά» με το super hit «Machika»

Ο J Balvin είναι έτοιμος να αφήσει το σημάδι του και στη νέα χρονιά, με ένα εκρηκτικό τραγούδι και ένα video clip – υπερπαραγωγή.

Ο Κολομβιανός superstar J Balvin «χτυπά» με ένα ολοκαίνουριο hit που θα αναταράξει τον πλανήτη.

Αναμφίβολα, το 2017 σημαδεύτηκε για τον αστέρα της λάτιν μουσικής από την τεράστια επιτυχία του «Mi Gente», σε συνεργασία με τον Γάλλο Willy William, που σάρωσε τα πάντα στο πέρασμά της.

Το τραγούδι μετρά πάνω από 1,5 δισεκατομμύριο επισκέψεις στο YouTube και μετά το «Despacito», έγινε το δεύτερο ισπανόφωνο τραγούδι στα χρονικά που κατέκτησε την κορυφή του Spotify (με περισσότερο από μισό δισεκατομμύριο streams) και που έκανε είσοδο στο Top 10 του αμερικανικού «Billboard Hot 100».

Στη συνέχεια, στην παρέα του ακαταμάχητου «Mi Gente» που ξετρέλανε τον κόσμο προστέθηκε η απόλυτη σταρ Beyoncé, σε ένα remix με φιλανθρωπικό σκοπό.

Το επόμενο βήμα του J Balvin, σταθερά ένας από τους πιο αγαπημένους Λατίνους καλλιτέχνες του ελληνικού κοινού τα τελευταία χρόνια, ακούει στο όνομα «Machika» και συνδράμουν ο Jeon Arvani με την 24χρονη Anitta, την απάντηση της Βραζιλίας στις σημερινές pop stars.

Ο J Balvin και η Anitta διαθέτουν κοινό παρελθόν, αφού πρόσφατα συνεργάστηκαν στο «Downtown» και έχουν συναντηθεί ξανά στο remix του «Ginza» στις αρχές του 2016.

«Ξέρω ότι θα είναι νέα επιτυχία. Το θέλω να γίνει μεγαλύτερο από το “Mi Gente”. Δε φοβάμαι να προσπαθήσω νέα πράγματα, νέους ήχους. Δε θέλω να κάνω κάτι που μοιάζει “Mi Gente”. Θέλω κάτι καινούριο, φρέσκο», σχολίασε σε δηλώσεις του ο J Balvin για το «Machika», το οποίο αποκτά εικόνα με ένα video clip – υπερπαραγωγή.

 

 

SHARE:

Σχετικά

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com