Ο «6 God» Drake επέστρεψε.
Ο Drake κάνει την έκπληξη και κυκλοφορεί απροειδοποίητα δύο ολοκαίνουρια τραγούδια!
Τα δύο απρόσμενα αλλά ευπρόσδεκτα δώρα του Καναδού ράπερ έρχονται σε ένα EP που φέρει τον τίτλο «Scary Hours» και δημοσιεύθηκε στις ψηφιακές πλατφόρμες μουσικής το Σάββατο 20 Ιανουαρίου.
Το «God’s Plan» και το «Diplomatic Immunity» έρχονται δέκα μήνες μετά το mixtape του «More Life», το οποίο έκανε είσοδο στην πρώτη θέση του «Billboard 200» και φρόντισε να καταρρίψει μία πλειάδα επιδόσεων στην κατηγορία του streaming, σημειώνοντας ιλιγγιώδη νούμερα.
Από την πρώτη ημέρα κυκλοφορίας, το «More Life» έσπασε το ρεκόρ των περισσότερων αναπαραγωγών από ένα άλμπουμ μέσα σε μία ημέρα στο Spotify, ενώ μέσα σε ένα μήνα υπερπήδησε τον πήχη του ενός δισεκατομμυρίου αναπαραγωγών. Αντίστοιχα η προηγούμενη δισκογραφική δουλειά του Drake με τίτλο «Views» ήταν το πρώτο άλμπουμ που ξεπέρασε το ένα δισεκατομμύριο streams στο Apple Music.
Σχεδόν δύο χρόνια μετά, περιμένουμε τον πέμπτο δίσκο του «6 God» και η απροσδόκητη αποκάλυψη του EP «Scary Hours» δίνει ελπίδες και δίνει τροφή για εικασίες ότι θα έχουμε την ευκαιρία να τον ακούσουμε φέτος.
Στο «Diplomatic Immunity» ο Drake γίνεται περισσότερο αιχμηρός σε σχέση με το «God’s Plan», αφού μεταξύ πολλών αναφέρεται στις φήμες για τη σχέση του με την Jennifer Lopez, αλλά και στον ιστορικό θρίαμβο που σημείωσε στα «Billboard Music Awards 2017» με 13 κερδισμένα βραβεία σε μία βραδιά.
Πηγή: hit-channel.com