Ο Alok συνεργάζεται με τον Βρετανό παραγωγό THRDL!FE για το συναρπαστικό νέο single “Hear Me Tonight”.

O DJ, παραγωγός και ιδιοκτήτης δισκογραφικής από την Βραζιλία, ο Alok συνεργάζεται με τον Βρετανό παραγωγό THRDL!FE για το συναρπαστικό νέο single “Hear Me Tonight”.

Χρησιμοποιώντας samples από το dance classic “Lady (Hear Me Tonight)” των Modjo, το track αυτομάτως κερδίζει τον ακροατή με τα δυναμικά φωνητικά του και την μεγάλη του κορύφωση που δημιουργείται από γρήγορα drums και παιχνιδιάρικα synths.

Μία κινητήρια δύναμη στον κόσμο της dance music, ο Βραζιλιάνος παραγωγός και DJ, Alok, έχει ένα από τα μεγαλύτερα κοινά παγκοσμίως. Ευρέως γνωστός για το hit single του “Hear Me Now”, με πάνω από 450 εκατομμύρια streams στο Spotify, έχει αφήσει ήδη το σημάδι του στα charts και συνεχίζει να εμφανίζεται σε sold out shows.

Ο Alok είναι επιλεκτικός με τα remix του και πρόσφατα κυκλοφόρησε η δικιά του version στο τραγούδι “Physical” της popstar Dua Lipa. Πριν από αυτό, το remix του για το “Piece of Your Heart” των Meduza έχει συγκεντρώσει 65 εκατομμύρια streams και ήταν υποψήφιο στα IMDA Awards στο Miami στην κατηγορία “Best Remix”.

O THRDL!FE είναι ένας σεβαστός καλλιτέχνης, γνωστός για τα singles του “Wrong Move” με τον R3HAB και την Olivia Holt, το “For Love” με τον Mario και την Kelli-Leigh και το “Can’t Buy Love”. Επίσης, έχει γράψει, έχει επιμεληθεί παραγωγές και έχει κάνει remixes για σημαντικούς καλλιτέχνες όπως ο Marshmello, η Jess Glynne και οι Twice.

To “Hear Me Tonight” φέρνει την απαραίτητη δόση χορού που όλοι χρειαζόμαστε αυτές τις δύσκολες εποχές.

SHARE:
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com