Μυστήριο τέλος: Η Taylor Swift ανακοινώνει το νέο άλμπουμ «Reputation»

Μυστήριο ΤΕΛΟΣ! Η Taylor Swift ανακοινώνει την έλευση του πολυαναμενόμενου νέου δίσκου της, λίγο πριν έρθουμε σε επαφή με το πρώτο τραγούδι του.

Από την προηγούμενη Παρασκευή (18/08), όταν προκλήθηκε ξαφνικό… «blackout» στους λογαριασμούς της Αμερικανίδας τραγουδίστριας στα κοινωνικά δίκτυα με τη διαγραφή όλου του περιεχομένου που είχε αναρτηθεί, έχει επικρατήσει φρενίτιδα στις τάξεις των εκατομμυρίων θαυμαστών της σε όλη την οικουμένη.

Η Taylor Swift ενέτεινε το αίνιγμα με τα κρυπτικά teasers που δημοσίευσε τα τελευταία εικοσιτετράωρα, στα οποία είδαμε ένα… φίδι να επιτίθεται.

Ο συμβολισμός ήταν δυνατός και το μήνυμα ξεκάθαρο: Η νέα «βασίλισσα» της pop επιστρέφει δριμύτερη στο θρόνο της, εγκαινιάζοντας μία ολοκαίνουρια και «σκοτεινότερη» εποχή όπου δε θα επιτρέψει σε κανέναν να αμφισβητήσει την κυριαρχία της και κυρίως τη «φήμη» της.

Η αγωνία φτάνει αισίως στο τέλος της, με την Taylor Swift να μοιράζεται με το κοινό τα χαρμόσυνα νέα: Ο διάδοχος της βραβευμένης με Grammy δισκογραφικής δουλειάς του «1989» και των smash hits «Shake It Off», «Blank Space», «Style», «Bad Blood» κ.ά. είναι γεγονός.

Το έκτο προσωπικό άλμπουμ της Taylor Swift φέρει τον τίτλο «Reputation» και αναμένεται να κυκλοφορήσει διεθνώς στις 10 Νοεμβρίου, ενώ παράλληλα έρχεται στην επιφάνεια και το εξώφυλλο που το συνοδεύει.

SHARE:
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com