Με τον διεθνή μουσικό τύπο να αποθεώνει κάθε της νέα κυκλοφορία … Το 2019 βρίσκει την νεαρή ROSALÍA να συνεργάζεται με τον απόλυτο viral latin superstar J Balvin και τον El Guimcho στο εκρηκτικό Con Altura.

Με τον διεθνή μουσικό τύπο να αποθεώνει κάθε της νέα κυκλοφορία και τον πρωτότυπο ήχο της να αγγίζει τους πάντες, το 2019 βρίσκει την νεαρή ROSALÍA να συνεργάζεται με τον απόλυτο viral latin superstar J Balvin και τον El Guimcho στο εκρηκτικό Con Altura.

Το Con Altura είναι ένα μαζικό Reggaeton Hit που σίγουρα θα ακουστεί όσο λίγα pop τραγούδια το επόμενο διάστημα.

Και φυσικά δεν θα μπορούσε να μην συνοδεύεται από ένα υψηλής αισθητικής μουσικό video όπου η Rosalia ξεδιπλώνει για ακόμη μια φορά το τρομερό ταλέντο της να παίζει με την κάμερα και να δημιουργεί μοναδικές εικόνες. Την σκηνοθεσία του βίντεο έχει επιμεληθεί ο θρυλικός σκηνοθέτης Director X (Julien Christian Lutz).

H Rosalia στο πρόσφατο παρελθόν είδε τον εκπληκτικό δίσκο της El mal querer να γίνεται πλατινένιος και τα singles της “Malamente”, “Pienso en tu mirá” και “Di mi nombre” να καταφέρνουν να γίνουν πολυπλατινένια global hits.

Από την άλλη ο J Balvin με τα super hits “X” (ft. Nicky Jam) και “I Like It” (ft. Cardi B) συγκέντρωσε τα περισσότερα streams σε σχέση με κάθε άλλο Latin καλλιτέχνη μέσα στο 2018 ξεπερνώντας τα 2 Δισεκατομμύρια!!!

SHARE:

Σχετικά

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com