Η Taylor Swift συναντά τον Kenny Chesney στο καλύτερο country ντουέτο της χρονιάς

Το καλύτερο country ντουέτο της χρονιάς είναι γεγονός. Η Taylor Swift έσμιξε τον Kenny Chesney και το τραγούδι έρχεται για πρώτη φορά στην επιφάνεια.

Η Taylor Swift επέστρεψε στις ρίζες της, την country μουσική, έστω με ένα ντουέτο επί σκηνής από το -όχι τόσο μακρινό- παρελθόν.

Ο Kenny Chesney είναι ένας από τους μεγαλύτερες αστέρες της country σε ολόκληρο τον κόσμο. Για να γιορτάσει την εξαιρετικά επιτυχημένη καριέρα του, ο 49χρονος τραγουδιστής κυκλοφόρησε ένα ζωντανά ηχογραφημένο δίσκο που ονομάζεται «Live In No Shoes Nation» και περιλαμβάνει ένα πανέμορφο ντουέτο με την 27χρονη pop star.

Το 2002, ο Kenny Chesney είχε τραγουδήσει στο άλμπουμ «No Shoes, No Shirt, No Problem» ένα τραγούδι με τον τίτλο «Big Star».

Αρκετά χρόνια αργότερα, η Taylor Swift συνάντησε τον Kenny Chesney επάνω στη σκηνή και οι δύο τραγουδιστές μοιράστηκαν το μικρόφωνο στο «Big Star», στο πλαίσιο μίας συναυλίας που έλαβε χώρα στις 26 Μαρτίου 2015 στο «Bridgestone Arena» του Nashville και συνέπεσε με τα 47α γενέθλια του Chesney.

Η ζωντανή ηχογράφηση του ντουέτο είναι αυτή που περιέχεται στο live album «Live In No Shoes Nation» που κυκλοφόρησε από τη Sony Music Nashville στις 27 Οκτωβρίου.

SHARE:
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com