Η P!Nk κυκλοφορεί νέο single με τίτλο “Hustle”και μοιράζεται το tracklist* του επερχόμενου 8ου άλμπουμ της με τίτλο “Hurts 2B Human”

Η P!Nk κυκλοφορεί νέο single με τίτλο “Hustle” και μοιράζεται το tracklist* του επερχόμενου 8ου άλμπουμ της με τίτλο “Hurts 2B Human” που θα περιλαμβάνει 13 τραγούδια και συμμετοχές από καλλιτέχνες όπως Khalid, Wrabel, Cash Cash, Chris Stapleton, Beck και Sia.

Το “Hustle” είναι ένας Pop δυναμίτης, τη δημιουργία του οποίου υπογράφει η P!nk μαζί με τον Jorgen Odegard και τον Dan Reynolds των Imagine Dragons.

Για ακόμα μια φορά η P!nk γράφει δυναμικούς στίχους υπερασπιζόμενη την ισότητα…

“You took my love, mistook it for weakness

I guarantee I won’t repeat this, no

Don’t try to hustle me

I live my life like a bullet in a gun, give you all my love till my patience is done

Oh no, don’t try to hustle me,”

Με τα νούμερα πωλήσεων να παίρνουν φωτιά από το ντεμπούτο της το 2000, η ​​P! NK κυκλοφόρησε 7 άλμπουμ, έχει πουλήσει πάνω από 60 εκατομμύρια άλμπουμ (φυσικές πωλήσεις), πάνω από 75 εκατομμύρια singles, πάνω από 2,4 εκατομμύρια DVD παγκοσμίως και είχε 15 singles στα top 10 στον Billboard Hot 100 (τέσσερα στο # 1). Επιπλέον, έχει παραλάβει 3 Grammy ]Awards (20 υποψηφιότητες), 1 βραβείο Emmy Daytime, 2 Βραβεία Billboard Music, 7 MTV Video Music Awards, 2 MTV Europe Awards, 2 People’s Choice Awards, ενώ το 2013 ονομάστηκε Γυναίκα της Χρονιάς σύμφωνα με το Billboard.

Το τελευταίο της άλμπουμ, Beautiful Trauma έγινε πλατινένιο σε πολλές χώρες του κόσμου, φτάνοντας στο # 1 στο Billboard 200 για 2 εβδομάδες.

* Hurts 2B Human (tracklist)

01. Hustle
02. (Hey Why) Miss You Sometime
03. Walk Me Home
04. My Attic
05. 90 Days featuring Wrabel
06. Hurts 2B Human featuring Khalid
07. Can We Pretend featuring Cash Cash
08. Courage
09. Happy
10. We Could Have It All
11. Love Me Anyway featuring Chris Stapleton
12. Circle Game
13. The Last Song Of Your Life

SHARE:

Σχετικά

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com