Η Miley Cyrus γίνεται «βασίλισσα» του Πάσχα για χάρη της «Vogue»

Το Πάσχα είναι προ των πυλών και η Miley Cyrus μας βάζει στο πνεύμα με το δικό της τρόπο.

Μπορείς πάντα να υπολογίζεις ότι η Miley Cyrus θα τα κάνει όλα με τον τρόπο της, ακόμη και όταν πρόκειται για το Πάσχα.

Ενώ οι υπόλοιποι θα είναι απασχολημένοι να σπάνε αυγά, η pop star έχει τα δικά της πλάνα: «Θα πάω σε ένα drag show», είπε στη «Vogue», αναφερόμενη στα Πάσχα των Καθολικών που εορτάζεται την 1η Απριλίου.

Αλλά αυτό δεν είναι το μόνο που θα κάνει το σαββατοκύριακο. Η Miley Cyrus γιορτάζει το Πάσχα ποζάροντας στο φωτογράφο Vijat Mohindra για λογαριασμό της «Vogue» και συνεχίζει μία παράδοση που ξεκίνησε νωρίτερα φέτος. Σε κάθε γιορτή πραγματοποιεί μία νέα φωτογράφιση, δημιουργώντας ένα είδος θεματικού ημερολογίου.

«Ξεκίνησε με την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου με μία φωτογράφιση με την Ellen von Unwerth, συνεχίστηκε με την Ημέρα του Αγίου Πατρίκιου κάνοντας πάρτ με μερικούς φίλους και τώρα είναι το Πάσχα», ανέφερε η Miley. «Είμαι ενθουσιασμένη που η “Vogue” θέλει να γιορτάσει μαζί μου!»

Η Miley Cyrus είναι ντυμένη παστέλ χρώματα και ποζάρει άλλοτε ανάμεσα σε φουσκωτά πασχαλινά αυγά άλλοτε ντυμένη ως λαγός, σε μία σαρκαστική εξερεύνηση του εορταστικού πνεύματος που λοξοδρομεί από τον καθωσπρεπισμό.

Παιχνιδιάρικη, με pinup αίσθηση και υπέροχα χρώματα, η φωτογράφιση ταιριάζει τέλεια με το προσωπικό ύφος της Miley Cyrus.

Για την Αμερικανίδα τραγουδίστρια, η οποία έχει εξελίξει πολλές φορές το στιλ της όσα χρόνια τη φωτίζουν οι προβολείς, «ένα όλα είναι χαριτωμένα… ταιριάζει, έτσι χτίσε επάνω του και φόρα όλα τα αγαπημένα σου (ρούχα) μαζί!».

Πηγή: hit-channel.com

SHARE:

Σχετικά

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com