Η Lady Gaga παρουσίασε ένα ακυκλοφόρητο τραγούδι με τίτλο «Frankenstein»

Μία ευχάριστη έκπληξη επιφύλασσε η Lady Gaga, η οποία ήταν μόνο για λίγους.

Εάν είστε οπαδός της Lady Gaga, αυτή είναι ίσως η πιο συναρπαστική και συγχρόνως απογοητευτική είδηση που θα διαβάσετε σήμερα.

Το ίνδαλμα της pop τραγούδησε ένα απόσπασμα από ένα ακυκλοφόρητο τραγούδι, που κανείς δεν είχε ακούσει πριν, με τίτλο «Frankenstein» στο περιθώριο μίας προγραμματισμένης συναυλίας του «Joanne World Tour» στην Ινδιανάπολη των Ηνωμένων Πολιτειών, στις 5 Νοεμβρίου.

Όμως αυτό συνέβη στα… παρασκήνια, κατά τη διάρκεια της συνάντησης με τους θαυμαστές της, τα «Little Monsters». Κάτι που σημαίνει ότι κανείς δεν έχει την παραμικρό οπτικό ή ακουστικό πειστήριο για το τραγούδι!

Στην πραγματικότητα, αυτό είναι το μόνο που γνωρίζουμε, αλλά οι εικασίες γύρω από το τραγούδι έχουν φουντώσει.

Το «Frankenstein» φέρεται να ηχογραφήθηκε πριν το «Joanne», το τελευταίο άλμπουμ της Lady Gaga, αλλά δεν επιλέχθηκε επειδή δεν ταίριαζε στο ύφος. Λόγω του γεγονότος, ίσως, ότι την παραγωγή πραγματοποίησε ο RedOne, ο οποίος είναι υπεύθυνος για μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της διάσημης τραγουδίστριας («Bad Romance», «Alejandro» κ.ά.).

Γίνεται επίσης λόγος ότι το «Frankestein» περιγράφει λεπτομερώς τον αγώνα της Lady Gaga με το χρόνιο πόνο που προξενείται από την ινομυαλγία.

Αναμφίβολα, η Lady Gaga ήξερε τι έκανε όταν έδινε γεύση από το «Frankenstein». Δεν πρέπει να είναι τυχαίο και φανταζόμαστε ότι θα μπορούσαμε να περιμένουμε να το ακούσουμε επίσημα κάποια στιγμή στο μέλλον.

Εξάλλου, υπάρχει ακόμη έντονη φημολογία ότι η Αμερικανίδα pop star ετοιμάζει ένα άλμπουμ με b-sides, δηλαδή με τραγούδια που έμειναν εκτός της τελικής επιλογής από τους δίσκους της και ότι το «Frankenstein» θα είναι ο προπομπός.

SHARE:
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com