Η δημοφιλής superstar Ellie Goulding μας παρουσιάζει τη νέα της ολοκληρωμένη δισκογραφική δουλειά με τίτλο ‘Brightest Blue’.

Η δημοφιλής superstar Ellie Goulding μας παρουσιάζει τη νέα της ολοκληρωμένη δισκογραφική δουλειά με τίτλο ‘Brightest Blue’.

To νέο studio album της Βρετανίδας τραγουδίστριας έρχεται σχεδόν πέντε χρόνια μετά το δίσκο ‘Delirium’, που έγινε πλατινένιος σε ΗΠΑ και Βρετανία.

Το ‘Brightest Blue’ περιλαμβάνει τις πρόσφατες κυκλοφορίες της Ellie Goulding, όπως το ‘Worry About Me’ (feat. blackbear), το ‘Power’, το ‘Slow Grenade’ (feat.Lauv) κ.ά.

Το άλμπουμ είναι χωρισμένο σε δύο μέρη: Στο ομότιτλο ‘Brightest Blue’, σε παραγωγή της ίδιας της τραγουδίστριας και του Joe Kearns, και στο ‘EG.0’.

Η Ellie Goulding εξηγεί ότι το πρώτο μισό του δίσκου: «Αντικατοπτρίζει την ευαισθησία μου… αναγνωρίζει έναν πολύπλοκο κόσμο όπου οι σχέσεις εξακολουθούν να υπαγορεύουν την ευτυχία και την καρδιά μας και μπορεί να είναι το πιο οδυνηρό πράγμα στον κόσμο, ανεξάρτητα από το πόσο κατανοείς τα προβλήματα».

Το δεύτερο μισό του άλμπουμ, αντικατοπτρίζει τη «γεμάτη αυτοπεποίθηση, γενναία και ατρόμητη πλευρά» της Ellie Goulding και περιλαμβάνει όλες τις πρόσφατες συνεργασίες της. (blackbear, Swae Lee, Juice WRLD, Lauv)

SHARE:

Σχετικά

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com