Η 9 φορές βραβευμένη με Grammy τραγουδίστρια και στιχουργός Norah Jones, κυκλοφορεί τον 7ο solo δίσκο της που έχει τίτλο ‘Pick Me Up Off The Floor’.

Η 9 φορές βραβευμένη με Grammy τραγουδίστρια και στιχουργός Norah Jones, κυκλοφορεί τον 7ο solo δίσκο της που έχει τίτλο ‘Pick Me Up Off The Floor’.

Ανάμεσα στα νέα 11 καινούργια κομμάτια του άλμπουμ, συμπεριλαμβάνεται και το hit single ‘I’m Alive’ που υπογράφουν οι Norah Jones & Jeff Tweedy. Συγκεκριμένα ο Jeff Tweedy ‘χάρισε’ στο κομμάτι ήχους από την ηλεκτρική αλλά και ακουστική του κιθάρα.

‘Σε κάθε session που έκανα, προέκυπταν και έξτρα κομμάτια που ποτέ δεν κυκλοφορούσα. Έτσι, ειδικότερα τα τελευταία 2 χρόνια, τα συγκέντρωνα, τα μελετούσα, τα ‘ενδυνάμωνα’ με νέες ιδέες και μετά αποφάσισα να τα κυκλοφορήσω με το ‘Pick Me Up Off The Floor’ – Norah Jones

H Νοrah Jones είναι ένα φαινόμενο που ξεχωρίζει τόσο για το ερμηνευτικό της όσο και για το στιχουργικό της ταλέντο από το 2002 και την κυκλοφορία ‘Come Away With Me’. Από τότε καταγράφει 50 εκατομμύρια πωλήσεις άλμπουμ, ενώ τα τραγούδια της συνολικά σημειώνουν περισσότερο από 5 δισεκατομμύρια streams παγκοσμίως.

Δείτε το track listing για το ‘Pick Me Up Off The Floor’:

1. How I Weep (Norah Jones)

2. Flame Twin (Norah Jones)

3. Hurts To Be Alone (Norah Jones)

4. Heartbroken, Day After (Norah Jones)

5. Say No More (Norah Jones/Sarah Oda)

6. This Life (Norah Jones)

7. To Live (Norah Jones)

8. I’m Alive (Norah Jones/Jeff Tweedy)

9. Were You Watching? (Norah Jones/Emily Fiskio)

10. Stumble On My Way (Norah Jones)

11. Heaven Above (Norah Jones/Jeff Tweedy)

SHARE:

Σχετικά

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com