Έρχεται καινούριο άλμπουμ; Η Rihanna υπόσχεται ανακοινώσεις για το 2018

Η Rihanna αποκαλύπτει ότι ετοιμάζει το επόμενο βήμα της, όμως θα πρέπει να περιμένουμε λίγο ακόμη μέχρι να μάθουμε περισσότερα.

Συμπληρώνονται σχεδόν δύο χρόνια από τον τελευταίο δίσκο της Rihanna και οι θαυμαστές της προσμένουν με αγωνία μία μουσική είδηση.

Έπειτα από τις δηλώσεις της «RiRi» κατά τα εγκαίνια της σειράς μέικ-απ που έχει λανσάρει, οι ελπίδες τους πρέπει να αναπτερωθούν. Ένας δημοσιογράφος ρώτησε τη διάσημη τραγουδίστρια στο κόκκινο χαλί της εκδήλωση ποια είναι η επόμενη πρόκληση και εκείνη απάντησε μεν, με ένα τόνο μυστηρίου δε.

Το τελευταίο άλμπουμ της Rihanna και κυκλοφόρησε τον Ιανουάριο του 2016, τιτλοφορούμενο «ANTI», περιέχοντας επιτυχίες όπως τα «Work», «Kiss It Better», «Needed Me» και «Love On The Brain». Επίσης, απέσπασε έξι υποψηφιότητες στα φετινά βραβεία Grammy.

Η Rihanna δεν έχει αποστασιοποιηθεί από τη μουσική κατά μήκος του 2017. Έχει συναντήσει τον DJ Khaled στο «Wild Thoughts» όπου συμμετέχει και ο Bryson Tiller, έχει συμπράξει με τον Kendrick Lamar στο «LOYALTY.» και έχει συνεργαστεί με τον Future στο «Selfish».

SHARE:
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com