Ένας από τους σπουδαιότερους DJs και παραγωγούς της Τουρκίας είναι ο Faruk Sabanci, ο οποίος κυκλοφορεί το νέο του single “Your Call”.

Ένας από τους σπουδαιότερους DJs και παραγωγούς της Τουρκίας είναι ο Faruk Sabanci, ο οποίος κυκλοφορεί το νέο του single “Your Call”.

Στα φωνητικά συμμετέχει η Mingue. Το track αναμένεται να είναι ένα από τα αγαπημένα tracks του φετινού καλοκαιριού. Το “Your Call” είναι το τέλειο παράδειγμα της δυνατότητας του Faruk να παράγει hits έτοιμα για τα dancefloor όλου του κόσμου.

Μια απολαυστική μελωδία με χορδές συναντά τον ζεστό ρυθμό και μαζί με τα τέλεια φωνητικά της Mingue αποτελούν ένα crossover single.

Ο Faruk Sabanci έχει χαρακτηριστεί ένα από τα πιο υποσχόμενα ταλέντα που αντιπροσωπεύουν την επόμενη γενιά. Υπέγραψε το πρώτο του deal στα 16 του και έχει κυκλοφορήσει tracks τα οποία είχαν την υποστήριξη από κορυφαίους όπως οι David Guetta, Martin Garrix, Calvin Harris, Tiesto, the Chainsmokers και άλλους.

Με τη συνεχή εξέλιξη και τον πειραματισμό του, ο Faruk τράβηξε την προσοχή του Armin Van Buuren και του Hardwell όπου και οι δύο τον προσκάλεσαν να κυκλοφορήσει παραγωγές του από μεγάλα labels όπως Spinnin, Armada και Revealed.

Ξανά και ξανά, ο Faruk αποδεικνύει ότι είναι μια δύναμη που πρέπει να ληφθεί υπόψη στην ηλεκτρονική μουσική σκηνή.

SHARE:

Σχετικά

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com