Ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του Βελγίου, τον Shane Hendrix παρουσιάζει η Panik Records, κυκλοφορώντας, σε Ελλάδα και Κύπρο, το νέο του single, με τίτλο «Obsession»!

Ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του Βελγίου, τον Shane Hendrix παρουσιάζει η Panik Records, κυκλοφορώντας, σε Ελλάδα και Κύπρο, το νέο του single, με τίτλο «Obsession»!

Ο Shane (γεννημένος στις 22 Μαΐου 1997) ξεκίνησε την καριέρα του παίρνοντας μέρος στο «The Voice» της χώρας του και έκλεψε αμέσως τις εντυπώσεις, με μία από τις εμφανίσεις του στο show, στην οποία ερμήνευσε το “Marvin Gaye” του Charlie Puth που έγινε κατευθείαν viral, ξεπερνώντας τα 14 εκατομμύρια YouTube views.

Πριν από περίπου ένα χρόνο, ο νεαρός ταλαντούχος τραγουδιστής υπέγραψε το πρώτο του δισκογραφικό συμβόλαιο με την Universal Music και έγινε μέλος του boyband 4ΤΚ, οι οποίοι γνώρισαν μεγάλη επιτυχία από το πρώτο τους κιόλας single: το «Broken» βρέθηκε στο #1 του iTunes στο Βέλγιο και μπήκε και στο chart της Αμερικής.

Αυτό οδήγησε το γκρουπ να πραγματοποιήσει μία μεγάλη περιοδεία σε διάφορες πόλεις της Αμερικής όπως New York, Los Angeles, Philadelphia και άλλες.

Στις 25 Μαΐου 2018 ο Shane Hendrix αποφάσισε όμως να ακολουθήσει solo καριέρα και αμέσως κυκλοφόρησε δύο επιτυχημένα singles, τα “It Don’t Matter” και “Party Like A Rockstar” (feat. Nicki Minaj & Trina). Και τα 2 singles σκαρφάλωσαν μέχρι το Top10 του Βελγίου.

Εκτός από την solo επιτυχία του, ο Shane συνεχίζει να συμπορεύεται με τους 4TK, με τους οποίους ηχογράφησε, πέρυσι, στο Los Angeles, ένα album. Το τελευταίο τους hit single, με τίτλο «Obsession» είναι ένα pop banger το οποίο το έγραψε ένας φίλος του Shane και των 4TK, ο Taylor Jones ενώ την παραγωγή την έχει κάνει ο Alawn. Το τραγούδι κυκλοφορεί αποκλειστικά και πριν από όλο τον υπόλοιπο κόσμο, από την Panik Records.

SHARE:

Σχετικά

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com