Είναι δύσκολο να κατηγοριοποιήσεις τον Bakar κάτω από ένα συγκεκριμένο είδος μουσικής και αυτό είναι κάτι που κάνει τον καλλιτέχνη πολύ υπερήφανο.

Είναι δύσκολο να κατηγοριοποιήσεις τον Bakar κάτω από ένα συγκεκριμένο είδος μουσικής και αυτό είναι κάτι που κάνει τον καλλιτέχνη πολύ υπερήφανο.

Η μουσική του Bakar είναι ένας ιδιαίτερος συνδυασμός indie, pop, rock και punk μουσικής ή όπως την έχει χαρακτηρίσει ο ίδιο “μία σχιζοφρενία”. Σε μία συνέντευξη με το περιοδικό “Complex” εξήγησε για τον iconic ήχο του “Νιώθω πως η μουσική θα μπορούσε να είναι σε κάθε διαφορετική είδους λίστα στο Spotify και να ταίριαζε σε όλες το ίδιο τέλεια”.

Μεγαλώνοντας, ο Bakar, ήταν fan της hip-hop μουσικής, αλλά στην ηλικία των 14 ετών έζησε μία εμπειρία που τον στιγμάτισε και τον σύστησε στην indie μουσική. Από εκείνη την ημέρα ήξερε ότι η τέχνη του θα ήταν πολύ μεγαλύτερη από απλά ένα είδος μουσικής.

Το debut album του “Badkid” κυκλοφόρησε τον Μάιο του 2018 και συμπεριλαμβάνει το hit single του “Big Dreams”. Το project με τα 11 tracks μαγνητίζει τέλεια την τρομερή ικανότητα του καλλιτέχνη να δημιουργεί φρέσκα beats και να “παρενοχλεί” τα στερεότυπα των μουσικών ειδών. O Bakar πρόσφατα κυκλοφόρησε το νέο του EP “Will You Be My Yellow?”, το οποίο έχει χαρακτηριστεί ως ένα απόλυτο αριστούργημα.

Από το EP έχει ήδη ξεχωρίσει το ζωηρό, με vintage επιρροές single “Hell N’ Back” που μιλάει για ένα ερωτικό ταξίδι που χρειάστηκε να πάει στην κόλαση και να γυρίσει για να βρει την ηρεμία του. To single συνοδεύεται από ένα ανέμελο music video που γυρίστηκε στο Brighton.

SHARE:

Σχετικά

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com