Έχοντας κυκλοφορήσει μια σειρά από singles για να προετοιμάσει τη κυκλοφορία του Unfollow The Rules, o Rufus Wainwright ταυτόχρονα με το νέο του άλμπουμ κυκλοφορεί ως single + video το υπέροχο “Devils And Angels(Hatred)”.

Έχοντας κυκλοφορήσει μια σειρά από singles για να προετοιμάσει τη κυκλοφορία του Unfollow The Rules,

o Rufus Wainwright ταυτόχρονα με το νέο του άλμπουμ κυκλοφορεί ως single + video το υπέροχο “Devils And Angels(Hatred)”,

ίσως το καλύτερο τραγούδι του δίσκου.

Ο Wainwright λέει σχετικά με το τραγούδι: «Το ‘Devils and Angels (Hatred)’ είναι το single και νομίζω πως είναι ένα σημαντικό τραγούδι. Έχει να κάνει με το τι συμβαίνει στον κόσμο σήμερα.

Βρισκόμαστε στη μέση ενός “πολέμου” που πρέπει να κερδίσουμε και για να το κάνουμε αυτό απαιτεί μια θριαμβευτική στάση. Το concept προέρχεται από μια όπερα που είχα δει με την μητέρα μου πριν από πολλά χρόνια, Gluck’s Armide που παρουσιάστηκε για πρώτη φορά σχεδόν 10 χρόνια πριν από τη Γαλλική επανάσταση. Υπάρχει μια καταπληκτική σκηνή όπου ο βασικός χαρακτήρας πρέπει να επιστρατεύσει το μίσος για να σωθεί.

Τραγουδά μια άρια και το μίσος αυξάνεται. Φυσικά, το μίσος δεν είναι όμορφο, αλλά δεν είναι πάντα αρνητικό. Είναι μια ενέργεια που απαιτείται στη μάχη. Στα δεύτερα φωνητικά βρίσκεται η αδελφή μου, Martha Wainwright.

Σε όλα μου τα άλμπουμ συμμετέχει κάπου η αδελφή μου και αυτό το τραγούδι χρειαζόταν τα μεγάλα μέσα. Γυρίσαμε το video μια ημέρα πριν από το lockdown στην Καλιφόρνια. Νομίζω ότι δίνει με έναν τρόπο την αίσθηση του λίγο πριν το τέλος του κόσμου που οι άνθρωποι ένιωσαν όταν συνέβη αυτό.»

SHARE:

Σχετικά

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com