Ο DJ Alex Shulz μας παρουσιάζει την νέα του δισκογραφική δουλειά “Save A Life”, ένα μοναδικό dance remake του hit των The Fray “How To Save A Life”.

Από την ηλικία των 5, ο γεννημένος στην Στουτγκάρδη παραγωγός και DJ Alex Shulz ξεκίνησε να παίζει πιάνο. Η μουσική ήταν πάντα ένα σημαντικό μέρος της ζωής του. Το 2014 τράβηξε τα βλέμματα με τις μουσικές παραγωγές που ανέβαζε στο Soundcloud και κυρίως με το τραγούδι “In The Morning Light”.

Το τραγούδι τον έφερε στο debut album του Robin Schulz με τίτλο “Prayer”, αλλά και στο Γερμανικό Ραδιοφωνικό Airplay chart. Την ίδια χρονιά ο καλλιτέχνης κυκλοφόρησε το δεύτερο single του “Ways” που έφτασε το 1 εκατομμύριο clicks στο προφίλ του στο Spotify.

To track συμπεριλήφθηκε στην επίσημη συλλογή του Tomorrowland και έλαβε υποστήριξη από DJs όπως ο Thomas Jack, o Sam Feldt, oι Mowe και ο Kygo.Από εκείνη την στιγμή το όνομα του Alex Schulz δεν ήταν πια άγνωστο στην Deep House σκηνή.

Έκανε remixes για γνωστούς DJs όπως ο Felix Jaehn, o Feder και ο Robin Schulz καθώς και συναυλίες σε όλο τον κόσμο. Το 2017 κυκλοφόρησε το 4ο single του, “Be My Love”, για του οποίου την παραγωγή συνεργάστηκε με τον DJ Sam Feldt και συγκέντρωσε πάνω από 25 εκατομμύρια Spotify streams.

O ανερχόμενος καλλιτέχνης έχει αγγίξει με την μουσική του πάνω από 100 εκατομμύρια ανθρώπους και τώρα μας παρουσιάζει την νέα του δισκογραφική δουλειά “Save A Life”, ένα μοναδικό dance remake του hit των The Fray “How To Save A Life”.

SHARE:
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com