Μία από τις μεγαλύτερες pop star στην Βουλγαρία, η Dara, είναι εδώ με ακόμα ένα εκρηκτικό project, το “Fire”.

Μία από τις μεγαλύτερες pop star στην Βουλγαρία, η Dara, είναι εδώ με ακόμα ένα εκρηκτικό project, το “Fire”. Η Βουλγαρική εκδοχή του τραγουδιού έφτασε κατευθείαν στην 2η θέση του Βουλγαρικού ραδιοφωνικού airplay και έχει σκαρφαλώσει στις υψηλότερες θέσεις των digital charts έχοντας ανέβει στο Top10 του Apple Music Bulgaria και στο Top15 του Spotify Bulgaria.

To “Fire” είναι ένας συνδυασμός pop και trap με ένα κολλητικό ρεφραίν που επιβεβαιώνει για ακόμα μία φορά πως κανείς δεν είναι σαν την Dara στην Βουλγαρία.

Μετά την επιτυχία του “Darbie”, που γράφτηκε από την Dara σε συνεργασία με τον Νο 1 Ρουμάνο παραγωγό Monoir, οι δυο τους μπήκαν ξανά στο studio και δημιούργησαν το “Fire”.

“Το τραγούδι είναι αρκετά δυναμικό και είναι ένα από τα αγαπημένα μου! Η συνεργασία μου με τον Monoir είναι πολύ ιδιαίτερη. Κάθε studio session μαζί του τελειώνει με ένα καινούριο τέλειο project. To “Fire” είναι πολύ διαφορετικό από όσα έχω κάνει πριν. Επίσης μου αρέσει πολύ το βίντεο, οι τρελές ιδέες πίσω από αυτό, τα φανταστικά visuals και την γενικότερη εκρηκτική ενέργεια”, λέει η Dara.

Το “Fire” κυκλοφορεί από την Panik Records.

SHARE:
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com